Kurumsal

Biz Kimiz ?

Kurumsal

about-image

Biz Kimiz ?

Oxijen Medya, müşteri odaklı hizmet anlayışı ile reklam süreçleri deneyimini birleştirerek sosyal paydaşların beklentilerini karşılayan çözümler üretmektedir.

2003 yılından bugüne Oxijen Medya, müşteri odaklı hizmet anlayışı ile reklam süreçleri deneyimini birleştirerek sosyal paydaşların beklentilerini karşılayan çözümler üretmektedir.

Oxijen Medya, Yerel yönetim ve işletme sahipleri paydaşlarımızdan kent mobilyaları yerlerinin kiralanması, ihtiyaca cevap verecek kalite ve uluslararası standartlarda üretilen; sektörün önemli mecralarından olan kent mobilyalarının, proje bazında kaynaklarını etkin kullanarak optimum maliyet ile yatırımın yapılmasını hedeflemiş ve en iyi hizmet parolası ile işletilmelerini sağlamaktadır.

Reklam sektöründe insan faktörü ve iletişimin önemine inanan Şehir Işıkları, müşterilerini karşılıklı güven temeline dayanan uzun vadeli stratejik ortaklıklar aracılığı ile hedefleri konusunda desteklemeyi ilke edinmiştir.

Başarımızı; paydaşlarımıza, iş ortaklarımıza, sosyal sorumluluk bilinci ile en yüksek kalitede rekabetçi , yenilikçi ve süreklilik sağlayan hizmet verme anlayışımıza borçluyuz.

Markalar

Çalıştığımız markalardan bazıları...